مسعود مردیها

کارآفرین

طراح سایت و گرافیک

مترجم و مدرس

شاعر و نویسنده

روان پژوه و مشاور

مسعود مردیها

کارآفرین

طراح سایت و گرافیک

مترجم و مدرس

شاعر و نویسنده

روان پژوه و مشاور

نوشته های بلاگ

نگاه جنسی به زنان، طبیعت و تکامل

شهریور 24, 1402 تحقیقات علمی
نگاه جنسی به زنان، طبیعت و تکامل

به عنوان یک مرد اگر به جای این مرد در تصویر بالا بودید آیا به آن زن نگاه می کردید؟ خانم ها هم می تونن با جا به جایی نقش رای بدهند

View Results

Loading ... Loading ...
Dream
Sexual Look

نگاه جنسی به زنان، طبیعت و تکامل

گاهی بعضی موضوعات به خاطر ملاحظات اخلاقی و پنهان شدن پشت برخی شعارهای فمینیستی و روشنفکرمآبانه و مدرنیستیک درست دیده نمی شوند. یعنی فرد برای اینکه بتواند چهره و نقاب روشنفکری و تساوی نگر خود را به هر قیمتی حفظ کند دست از دیدن حقیقت و طبیعت می کشد و به نوعی آن را سرکوب می کند. انگیزه من از نگارش این مقاله فیلمی بود که چندی پیش در اینستاگرام BBC دیدم. فیلم رو در ادامه میارم که شما هم بتونید ملاحظه کنید. این موضوع جزو مسائلی بوده است که هم از درون خویش و هم با پرسش از صدها مرد طی این سالها متوجه آن شده ام. شاید صداقت در این باره کمی دگم و غیر مدرن به نظر برسد اما چاره ای جز صداقت نداریم. لااقل من به عنوان یک شخص که به دنبال فردیت یافتگیست ناچارم با احساسات و درونیات خود صادق تر باشم تا بتوانم آنچه را که سایرین در انکار آن هستند و روزی اسیرش می گردند را در خود ببینم و انکار نکنم تا بتوانم انرژی آن را به درستی هزینه کنم و با دیدن درون خویش و درآغوش گرفتن تمامی ویژگی های انسانی و طبیعی خود بهتر و سربلند تر و آبرومندانه تر در بین هم نوعانم، چه خانم ها و چه آقایان زندگی کنم. آنچه که نپذیری به مراتب قدرتمند تر می شود و هر چیزی را که دست از انکار آن بکشی و بپذیری حتما قابل کنترل تر خواهد بود. از آنجایی که نویسنده این مقاله به هیچ وجه انسانی مذهبی نیست و هیچ آیین خاصی را نه معتقد است و نه حمایت می کند لذا از خواننده تقاضا می شود این موضوع را به عنوان یک فکت علمی مورد نقد و بررسی قرار دهد و نه یک گزاره دینی!

گزارش bbc از میزان تجاوز و تعرض در بیمارستان های انگلستان می تواند کمک بسیاری در درک مدل رفتاری مردها نسبت به جنس زن داشته باشد. در این میان حتما استثنائاتی وجود دارد و این مقاله قصد بررسی رفتار کلی مرد نسبت به جنس مخالف را دارد. انگلستان از کشورهای پیشرفته جهان است و این رفتارها و تعرضات جنسی نیز در میان تحصیل کرده ترین قشر جامعه انگلیس رخ داده است. این گزارش حتما مشتی از خروار است و می توان با توجه به فکت های متعدد آن را به سراسر جهان تعمیم داد. سوء رفتارهای جنسی در کشورهای اسلامی هم قطعا فراوان است و نمونه بسیار زیادی از آن را به صورت غیر رسمی از تریبون های مجازی شنیده ایم. قصد آمار دهی در این مقاله را ندارم چون از حوصله بحث خارج می شود و علاقه مندان با جستجویی ساده به میزان این رخدادها در جهان واقف خواهند شد. من در این زمینه تحقیقاتی قبل از نگارش این مقاله کردم. 

Dangerous
what Looks True More

چه دیدگاهی واقع نگر تر است!

پیرامون این موضوع بسیار می توان نوشت و به آن پرداخت. موضوعات و پشت پرده های تکاملی داروینی این قضیه، فمینیست و تساوی زن و مرد، شعارهای روشنفکرانه غرب و شرق، خودفریبی و سرکوب در روان، گم شدن جایگاه زن و مرد در طبیعت، قوانین و مسائل حقوقی، بررسی های مذهبی، آزادی و لیبرالیسم و صدها موضوع دیگر که می تواند حول این قضیه بررسی شود. فروید می گوید تقریبا همه رفتارها منشائی جنسی دارند. انرژی جنسی موضوعیست که نادیده گرفتن آن به منزله نادیده گرفتن قسمت مهم و عظیمی از روان انسان است. آنچه که به نظر حقیر می رسد و بر اساس نگاه داروینی و یونگی بیشتر دیده می شود این موضوع است که آنچه که انکار شود قوی تر می گردد و حتما و به نوعی زیست خواهد شد. همگامی با طبیعت و روند تکامل و دیدن آن و تلفیق و پیوند مناسب و درست آن با فرهنگ و تمدن به نظر کلیدی در کمتر کردن تعارضات دارد. اینکه جنس نر جذب جنس ماده می شود در طبیعت موضوعیست که قابل انکار نیست. نحوه تولید مثل و بقای گونه انسان (دست کم امروزی) در گرو جاذبه های جنسی و تحریکات شدید روانی او نهفته است. در غیر این صورت نسل منقطع شده و تولید مثل تداومی نمیافت. پذیرش و تحمل رنج فرزند آوری و بزرگ کردن فرزندان تنها می تواند در سایه جاذبه ها و لذت های جنسی توجیه یابد. چرا فیلم های پورن اینقدر رایج می شوند و طرفدار دارند؟ چون دقیقا دست روی غرایز انسان می گذارند. در این مقاله قصد ندارم بگویم چه مدلی درست و چه مدلی غلط است اما جنس ماده تا زمانی که دیده نشود انتخاب نمی گردد. ماده های زیبا روتر و خوش اندام تر در گونه انسان شانس ازدواج بیشتری دارند چرا که برای گونه مرد جذاب تر و تحریک کننده تر و لذت بخش تر هستند. هرچند معتقدم این مسائل می تواند در سایه فرهنگ متفاوت تر دیده شود. یعنی انسانی بتواند انسان دیگری را انتخاب کند و صرفا مسائل جنسی و جسمی مطرح نباشد. مثلا جذابیت های معنوی و فکری هم لحاظ شود. اما پیش فرض غریزه طبیعت جذابیت اولیه و جنسی است. فلذا به نظر می رسد محدود کردن و محصور کردن گونه زن در حجاب و لفافه به نوعی معارض قانون دیده شدن و جذاب بودن است و همچنین انتظار داشتن از مرد برای چشم پوشی و به اصطلاح عامه هیزی نکردن کاری بی فایده و عبس است. حتی متمدن ترین انسان ها که در طبقات بالایی هرم مزلو قرار دارند و از فرهنگ و تمدن بهره مندند به سختی می توانند با این موضوع کنار بیایند و حتما برای نگاه غیر جنسی به زن دچار دشواری خواهند شد. این یک تقابل با طبیعت و تکامل است. خیلی جالب است که حتی در متون دینی نیز افراد شاخص براحتی نمی توانند با موضوعات جنسی کنار بیایند. اگر به داستان یوسف پیامبر نگاه کنید او نیز نمی تواند نگاه جنسی به زن را منکر شود و تمایل به برقراری رابطه با زنی زیبا رو را در خود انکار نمی کند. در این زمینه مثال آنقدر زیاد است که به نظر من نمی توان آن را پشت شعارهای فمینیستی مخفی کرد. قطعا تعرض و تجاوز کاری ناشایست و آسیب رسان است اما از لحاظ روانی و تکاملی قابل توجیه! 

Conclusion
Conclusion

نتیجه گیری

قصد توصیه و قانون گذاری ندارم چرا که به هیچ وجه صلاحیت آن را هم ندارم منتها مواردی به ذهنم می رسد که به عنوان نتیجه گیری اعلام کنم. قطعا قابل بررسی و نقد است و خوشحال میشم در کامنت ها این مقاله را تکمیل کنید. آنچه که به نظر می آید این است که زنان با این تناقض باید کنار بیایند که اگر می خواهند به طور طبیعی دیده شوند و زیباتر به نظر بیایند تا انتخاب گردند و در چرخه بقا شرکت کنند باید این رفتار پایین هرم مزلویی خود را با رفتار پایین هرمی مزلویی مردان ارزش گذاری کنند. به این معنا که نمی توان رفتاری غریزی و طبیعی را از خود بروز دهند و از مردان انتظار داشته باشند لزوما با فرهنگ و تمدن با آن موضوع مواجه شوند. پر واضح است که زنی که زیبا و خوش اندام است توسط مردان دوست داشته می شود و محرک آنان است و ممکن از این زن با انواع و اقسام متلک ها، دست درازی ها، تعرض های کلامی و جسمی و حتی در بدترین موارد تجاوز و در بهترین حالت پیشنهاد ازدواج و یا سرکوب و عبور مواجه شود. مردان نیز بدانند که لزوما مدل پوشش زنان برای تحریک و جذب جنسی نیست و می تواند یک آزاد اندیشی باشد فلذا در ارتقای نگاه تمدنی خود به موضوع زنان کوشا باشند. 

خوشحال می شم نظرتون رو در زیر برام کامنت کنید و اگر از این مطلب خوشتون اومد اون رو با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

Tags:
2.3 3 آراء
امتیازدهی به مقاله
اشتراک
با خبر شدن از
0 نظرات
بازخورد درون خطی
مشاهده تمام نظرات
پادکست تُ آغاز شد...مشاهده صفحه
0
من رو با درج دیدگاه، از نظرتون با خبر کنیدx

Follow Me On Instagram

خوشحال میشم در اینستاگرام در کنار هم باشیم. احتمالا فیلترشکن را باید روشن کنید.